oLum abartı senin neyine,beynin sahip senin abartı genine,beni çöpe atmak senin ne haddine!! sen zaten çöptesin bari beni çeqmee..
Duymâk İstérsé Sévén Sévdiqinin FéryâtLârını
SéviLén dé Duyârmış KâLptén İçi SızLârmış.. SöyLé SéviLen !
Duyuyor Musun FéryâtLarımı?
ama Sn ağLayaMaSsnn.. Sn eRkek adamSn!...qüLen yüSünün aRdnda
qiSlice kanaYanSn...
Bir ressam misali vurdum fırçayı dünyama ben yaratıyom ben karalıyom ben siliyom.
Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı..
saNa minneTTaRım sevqiLim. . o kücücüK kaLßiNe ßeni sıqDıRdıqıN iCin..!! <!--[if !vml]--><!--[if !vml]--><!--[endif]-->
Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!
Yine Dert,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur..!!
di'Li gecmişten tek yaramsın sen....
» Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım !
» Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM...
» Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar.
» Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..
Duymâk İstérsé Sévén Sévdiqinin FéryâtLârını
SéviLén dé Duyârmış KâLptén İçi SızLârmış.. SöyLé SéviLen !
Duyuyor Musun FéryâtLarımı?
ama Sn ağLayaMaSsnn.. Sn eRkek adamSn!...qüLen yüSünün aRdnda
qiSlice kanaYanSn...
Bir ressam misali vurdum fırçayı dünyama ben yaratıyom ben karalıyom ben siliyom.
Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı..
saNa minneTTaRım sevqiLim. . o kücücüK kaLßiNe ßeni sıqDıRdıqıN iCin..!! <!--[if !vml]--><!--[if !vml]--><!--[endif]-->
Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!
Yine Dert,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur..!!
di'Li gecmişten tek yaramsın sen....
» Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım !
» Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM...
» Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar.
» Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..